30 de setembre 2008

Que aquest dijous torna el Rumba Club!!!
Bieeeeeeeeeeen!!!!SALA KGB
ALEGRE DE DALT 55
GRACIA, BARCELONA
METRO LÍNIA 4 JOANIC

Entradas: 8€ y 6 € con flyer
Anticipada: Atrapalo.com


DIJOUS 2 OCTUBRE
CHACHO + LOS IMPAGAOS + TXARLY BROWN


Per la inauguració de la nova temporada hem preparat una festa completa. El Txarly Brown punxarà temes dels seu proper recopilatori "Más Achilifunk", Los Impagaos estrenaran repertori i formació i acompanyaràn en un parell de temes al monstre Josep Maria Valentí "Chacho", el nou Primer Ministre de la Rumba que ampliarà repertori en el seu tercer show de retorn, a "Neocalorrismo" i a "l'Acústica" de Figueres encara tremolan, al Rumba Club morireu tots!!!

www.myspace.com/losimpagaos
www.myspace.com/achilifunk
www.myspace.com/chachorumbaDIJOUS 9 OCTUBRE
TABALOKO + LA MARAÑA


Tabaloko ens tornen a visitar amb la seva rumbeta reggae fussió que ja va omplir el KGB ara fa menys d'un any. Sorprenents i descarats a Gertrudis i La Pegatina els hi ha sortit un nou rival, i amb ells, un grup que s'estrena al Rumba Club, La Maraña, flamenquito y rumba que beu del blues i el jazz, i que com és habitual, al Rumba Club apostem seriosament per la música en viu i per donar oportunitat a les bandes novells del nostre panorama.

www.myspace.com/tabaloko
www.myspace.com/lamaranyaDIJOUS 16 OCTUBRE
PAPAWA + LA LOCURA DE MABUSE


Una altra nit històrica al Rumba Club, torna el grup bandera de la sala, convertits ja en un referent arreu de l'estat de les arrels de la Rumba Catalana gitana. Presentant nous temes com "Joder", el nou crit de guerra polític dels rumberos. Ells donaran la benvinguda a La Locura de Mabuse, recent arribats de Saragossa per presentar-nos per primer cop a Barcelona, al Rumba Club, la seva manera especial de interpretar rumba i flamenc "a la maña". Un grup per seguir-li la pista. Classics i promeses en una nit molt especial.

www.myspace.com/papawa
www.myspace.com/lalocurademabuseDIJOUS 23 OCTUBRE
BOOGALOO SPECIAL NIGHT
LOS FULANOS con LOS MENGANOS
+ DJs XERIFF & MIGUELITO


El dijous 23 coincidim en dia i hora amb la festa de cloenda de la gira 2008 de La Pegatina que ho celebren amb un megaplec rumbero al Apolo, així doncs hem pensat, "avui el Rumba Club s'en va a Nova York Llatí, als anys 60s" amb Los Fulanos. El show està garantit. La formació mes poderosa de boogaloo i singaling del continent europeu, amb disc recent acabat de gravar sota el braç. Els únics que poden presumir d'haver gravat amb Joe Bataan, Peret i Chacho (una versió del "Pan y los Dientes" a ritme de boogaloo que serà inclosa al disc "Más Achilifunk" de Txarly Brown). La sessió durarà fins las 5 amb els dj's Xeriff i Miguelito,dos calentorros del ritme.

www.myspace.com/fulanosbugaluDIJOUS 30 OCTUBRE
SANT GAUDENCI III
CASTANYADA RUMBERA


Per tercera vegada el patró d'Horta es trasllada al Rumba Club per organitzar un altre d'aquells events imprescindibles al calendari rumber; aquest cop, la castanyada rumbera. Com sempre, per l'escenari del KGB desfilaran les cares més conegudes de la nova escena rumbera barcelonesa, tots barrejats i mesclats de la forma més imprevisible i més sorprenent. Festa bàrbara carregada de sorpreses i detalls que han col.locat al barri d'Horta en nou referent, darrere dels barris del Portal, Gràcia i Hostafrancs, els tres nuclis caló-rumberos on es va desenvolupar el gènere i que encara continuant criant representants aventatjats de la rumba gitana catalana.

www.myspace.com/santgaudenci
www.santgaudenci.blogspot.com/CADA DIA
XERIFF + TXARLY BROWN + ORIOLET


La tripleta de djs titulars al Rumba Club ha quedat coixa aquesta tardor: l'Oriolet és a Amsterdam i fins que torni, el Txarly Brown i el Xeriff amenitzaràn les sessions del KGB amb la seva coctelera de ritmes: Rumba Catalana, Flamenca o Cubana mesclada amb breaks, reggae, funk, soul, boogaloo...

www.myspace.com/xeriffsoundsystem
www.myspace.com/achilifunk

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org