09 de setembre 2008

Festes Majors d'Horta 2008

Aquest cap de setmana és el segon de setembre i això, a part de que s'hagin acabat les vacances d'estiu, vol dir que comencen les Festes Majors d'Horta!! Comença Sant Gaudenci'08!!!!

Aquest any el programa manté els actes més típics de les festes i es complementa amb novetats respecte al de l'any passat: la baixada d'andròmines del dia 21 és la abanderada de les novetats.

Una gran notícia té per protagonista la rumba, aquesta gran amiga meva. Nonainoise (dissabte 13 a les 22:30 a l'Av. de l'Estatut), Micu & The Flanagans (dissabte 20 a les 22h a l'Av. de l'Estatut) i, atenció....., Lito&Leto (divendres 19 a les 22h a la Pl. de les Masies); amianràn amb rumba aquestes Festes de Sant Gaudenci'08. Desprès de realitzar el seu primer i últim concert ara farà un any per les Festes de Sant Gaudenci'07, Lito&Leto desembarquen al programa oficial de les FFMM d'Horta!!!! Potser aquest cop si que resulta ser l'últim concert.... qui sap!

Des de Sant Gaudenci us animem a participar al màxim amb aquestes festes majors, us desitgem unes molt bones festes i resem perquè la pluja del sant respecti la nostra xerinola!!!

A continuació deixo el programa de les Festes Majors d'Horta 2008 perquè no te'n perdis detall!! A la part superior, sota el cartell horitzontal de les festes, pots accedir a cada dia del programa fàcilment.

VISCA SANT GAUDENCI!!!!!

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org