08 de juny 2008

el cartell del Track

El dissabte que ve, dia 14 de juny, a Vendrell es celebra la final del Track, un concurs de música jove que enguany arriba a la 5a edició. Us preguntareu: Amb el munt de concursos que hi ha per Catalunya....com és que el sant ens parla d'aquest? Doncs perquè dins dels 6 finalistes hi trobem els meus estimats Barrankillos, aquest grup tan jove de Santa Coloma de Gramanet que tan sona últimament dins del món rumberu barceloní i que vindrà a tocar-nos uns temes per a la 2a Festa Sant Gaudenci Rumba Club que tindrà lloc el 3 de juliol al KGB.

Els finalistes d'aquest concurs, només per ser-ho, ja tenen com a obsequi la gravació d'una cançó que estarà inclosa dins d'un CD, amb el qual l'organització farà la difusió als mitjans de comunicació, empreses de representació i administracions públiques. La gravació del CD ja es va dur a terme durant la segona i tercera setmana d'abril, per tant ja està llest, i els Barrankillos han demanat al sant que la seva cançó, Pásame, estigui present a la Radio SG....viiiiiisca!!!! Des de ja mateix podeu gaudir d'ella dins de la radio del sant!!! A més, aquí teniu dos enllaços, un és per sentir-la directament i l'altre per si us la voleu endur al vostre ordinador.....i és que aquests noiets s'ho curren tant que us la regalen!!! MOLTES GRÀCIES TITUUUS!!

ESCOLTA-LA o BAIXA-LA

Pel que fa al concurs, aquí teniu el vídeo promocional i els enllaços al MySpace i al Bloc del concurs, on podreu sentir a tots els finalistes i informar-vos d'on, quan i com es cel·lebrarà la final i s'escollirà els guanyadors.

Molta sort Barrankillos!!!


www.myspace.com/trackvendrell

www.trackvendrell.blogspot.com

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org