01 d’abril 2008

He pensat que avui faré un ràpid recull de Sant Gaudenci a la xarxa, és a dir, alguns dels llocs on Sant Gaudenci ha arribat d'alguna manera o altra. Realment ja he tingut la sort d'arribar a força llocs, no són una barbaritat però pensant que no tenia intenció d'arribar enlloc....per mi això és massa!

La festa del dia 13 em va fer conegut dins del món rumberu barceloní i un parell de internautes que van assistir a la festa, un com a públic i els altres com a artistes, al dia següent ja van comentar sobre aquesta i un servidor:

Per altra banda, el dissabte abans de la festa, concretament el dissabte 8 de març, els meus pares i en Lito&Leto van anar a Canal Latino TV a realitzar una entrevista i a fer promoció de la festa. Ja es pot veure aquesta entrevista junt amb l'actuació de Lito&Leto a Canal Latino a la carta i sense anuncis intercalats! Prement a la imatge aniràs a la pàgina on veure el vídeo. Intentarem penjar-ho directament al bloc per fer-ho més accessible, però tampoc és gaire complicat així, no?

Una altra de les novetats a la xarxa és el meu desembarc al Last FM. Ara tampoc t'explicaré de què va, doncs potser ja ho saps i et donaré la xapa de franc, però si no saps de què va ves fent-hi una ullada que en breu explicaré àmpliament el poder del Last FM! Per ara només comento que és una pàgina per relacionar-se amb gent mitjançant els gustos musicals, doncs pots veure què, quan i quant escolta cada usuari els artistes, temes, gèneres... Aquí us deixo el link a l'usuari Sant Gaudenci i un altre link on sentir la Sant Gaudenci Playlist!

Sant Gaudenci al Last FM

Sant Gaudenci Playlist

Abans d'acabar amb aquest post m'agradaria comentar-te que si no vas venir a la festa o si que ho vas fer però et vas quedar sense la samarreta de Sant Gaudenci i la vols, només has d'enviar un mail a santgaudenci@gmail.com dient la talla. El preu és de 8 euros si la demanes ja! Ja ens ho muntarem perquè t'arribi!! Tot i així en breu ho anunciarem més definitivament...però de moment aquí ho deixo.

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org