21 d’abril 2008

Doncs això mateix, els meus estimats Impagaos han resultat els vencedors del concurs de maquetes online de Jóvenes Cashorros, fet que els permetrà tocar junt a Chacho + Papawa, Maui y los Sirénidos y Raíces y Puntas el dia 23 de maig a Les Basses. Aquí baix us deixo el cartell, que sembla que falta molt....però està ben aprop!!!

Per cert, enhorabona Impagaos! Però sobretot felicitar a La Banda del Panda i Wirakocha, un servidor encara no havia tingut el plaer de veure'ls en directe i es va quedar sorprès i il·lusionat amb el que va veure a l' escenari. Només amb les quatre cançons que va tocar cada grup es va poder observar que els grups joves de la ciutat estan en plena forma i amb unes ganes inesgotables de fer-ho passar bé a qui se li acudeixi passar-se per un concert.... visca la rumba de Barcelona i rodalies!!!

Si fas una ulladeta al MySpace de Neocalorrismo obtindràs més informació sobre l'esdeveniment, com per exemple escoltar una mostra dels grups que actuaran. Tot i així et comento que estaré atent a les novetats i si n'hi ha qualsevol t'ho faré saber així que pugui!

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org