30 de març 2008


SALA KGB Mapa
ALEGRE DE DALT 55
GRACIA BARCELONA
METRO LINEA 4 JOANIC
Entradas:
Guixeta: 8€ y 6 € con flyer
Anticipada: Atrapalo.com


DIJOUS 3 ABRIL
LATINO & LOS LLOBREGANTES + TABALOKO


Latino és una formació rumbera fruit de la unió del cantautor Raúl Martínez “Latino“ i “Los Llobregantes”. Influïts directament per Gato Pérez, son un experiment musical que es nodreix des del bolero a la rumba i del pop al funky amb arreglaments flamencs. Repeteixen al Rumba Club aquest cop al costat de Tabaloko que ens portaran la seva rumba festiva, mediterrània i tropical.

www.myspace.com/latinoylosllobregantes
www.myspace.com/tabaloko


DIJOUS 10 ABRIL
SAMUEL L. RUMBA + EXPRESSO


Samuel L. Rumba és un grup eclèctic que gaudeix d'una gran varietat de influències, combinant les sonoritats més típiques de la rumba catalana amb el flamenc més tradicional, la música llatina, la bossa-nova o el funky. Expresso són el complement ideal per a aquesta vetllada, ells són com el sol sobre els bancs d'un carrer, el got en el que se mesclen tots els estils del flamenc al compàs que marca el tentineig dels gels. Amb l'única pretensió d'amenitzar la festa fins que no acabi el rumbeig.

www.myspace.com/semossamuelelerumba
www.rumbaexpresso.com/
www.myspace.com/rumbaexpresso


DIJOUS 17 ABRIL
PAPAWA + FRIENDS


Aniversari del Rumba Club. El seu primer any de vida l'han volgut celebrar amb la banda resident del club durant el primer any. Els tres gitanos més carismàtics de l'escena rumbera. Peret Reyes, Sam Mosketon i Ricardo Tarragona jr. estaran junt a amics i col·laboradors presentant per fi el seu disc per a Nuevos Medios “Tiene La Llave”. Una nit històrica per a conossieurs rumberos. Atenció als invitats...

www.myspace.com/papawaDIJOUS 24 ABRIL
LOS BARRANKILLOS + HERMANO LOCO


Tornen al club el combo de punk rumbero més jove de Santa Coloma. Desprès d'arrasar al Rumba Club el gener d'aquest mateix any, Rumba Club ha volgut contar de nou amb ells perquè demostrin la línia ascendent de la banda. Aquest cop venen amb els seus amics de Hermano Loco de Girona amb els que els uneix una estreta relació i el seu gust per la rumba, cada un a la seva manera i amb molt art. Rumba, Calle y amó!!

www.myspace.com/losbarrankillos
www.myspace.com/hermanolocoDIJOUS 8 MAIG
MAUI Y LOS SIRENIDOS + D’CALLAOS


Una altra de les bandes que encara no havia visitat el Rumba Club, D’Callaos per fi hi seran amb el seu Nu’Flamenc alegre i sofisticat acompanyant a un altre grup que donarà què parlar en breu. Des de Granada per primera vegada a Barcelona presentant el seu primer disc “Flamenco Sumergido”. Una de las sorpreses d'aquest mes. I no es donen més pistes.

www.myspace.com/lossirenidos
www.decallaos.com/
www.myspace.com/dcallaos


DIJOUS 15 MAIG
AI AI AI + DIJOUS PAELLA


Ai Ai Ai tornen a ser notícia des de la seva recent reunificació que ha rebut amb alegria la comunitat rumbera. El combinat payo gitano de Pep Lladó i Rafalitu Salazar ha tornat amb la seva “rumba funk maquino landera” trepidant amb inusitada força. Amb ells el combo més díscol de la rumba catalana, la fusió impossible de la Trinca amb el Pescadilla. Time Out estarà recolzant aquesta sessió al Rumba Club.

www.aiaiai.cat/
www.dijouspaella.com/


DIJOUS 22 MAIG
TIO MONTERO + ALEGRÍA FLAMENCA


El Tio Montero, gran entre els grans, vista al maig el Rumba Club amb les seves rumbas rasgades i el seu art aparcaran el seu "carromato" de sensacions al club rumbero perquè ningú pugui parar de sentir i ballar. Amb ells completant un cartell de luxe, Alegría Flamenca, i no cal res més.

www.tiomontero.com/


DIJOUS 29 MAIG
LOS IMPAGAOS + MEZTUCA


Un altre retorn per a celebrar al Rumba Club. Micu i els seus Meztuca mesuraran les seves forces amb l'Ivan i els seus Impagaos. La nova sang rumbera està calenta i demostraran de nou amb la seva música el perquè estan en boca de tots. Desprès del èxit del seu anterior concert torna la rumba calamarda d'ascendència Sant Gaudenciera per a dinamitar el KGB!!! Tothom a terra!!!

www.myspace.com/losimpagaos
www.myspace.com/meztuca


Cada dijous
PINCHAORS RUMBA CLUB:
XERIFF + TXARLY BROWN + ORIOLET


La tripleta de djs titular del Rumba Club amenitzarà les sessions del KGB amb la seva coctelera de ritmes: Rumba Catalana, Flamenca, Cubana o Peruana mesclada amb breaks, reggae, funk, soul, boogaloo..

www.myspace.com/xeriffsoundsystem
www.myspace.com/achilifunk

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org