01 de febrer 2008

Entrades: 8€ y 6 € amb flyer
Anticipada: Atrapalo


DIVENDRES 8 FEBRER 2008
LOS BARRANKILLOS + THE PATILLAS

Rumba club inaugura les seves sessions mensuals al Mundo Canibal amb The Patillas de Girona: Rock-Llatí amb Funk, Pop amb Reggae… Amb versions de Los Rodríguez, Fito, Muchachito, Tequila, Calamaro, Red Hot Chilli Peppers, Kiko Veneno o Ketama. Amb ells estaran Los Barrankillos, la nova sensació rumbera de Santa Coloma de Gramenet que sorprèn amb la seva reinterpretació de la rumba.

www.myspace.com/losbarrankillos


DIVENDRES 7 MARÇ 2008
LOS IMPAGAOS + KAHALA


Un altre programa doble de luxe per a les sessions de Rumba Club a Cerdanyola. Des de Horta els fabulosos Impagaos, una divertidíssima banda rumbera amb una bogeria molt especial. I junt a ells el únic combo conegut de rumba format només per noies. Set guapíssimes rumberilles disposades a tot!!

www.myspace.com/losimpagaos
www.myspace.com/kahala7


DIVENDRES 4 ABRIL 2008
LATINO Y LOS LLOBREGANTES + NONAINOSE


Latino y los Llobregantes un clàssic de la Rumba Catalana local amb anys i experiència acumulats durant anys de gires es presenten a el Rumba Club per a demostrar la seva qualitat. Amb ells una banda prometedora de rumba mestissa i canalla disposada a trencar-se la camisa a Cerdanyola!

www.myspace.com/latinoylosllobregantes
www.myspace.com/nonainoise


CADA DIA DE RUMBA CLUB
P.D. ORIOLET


Un dels deejay & collector mès avançat del país amb la seva coctelera de ritmes: Rumba Catalana, Flamenca, Cubana o Peruana mesclada amb breaks, reggae, funk, soul, boogaloo..

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org