05 de març 2008


RadioChango fa 7 anys i ho celebra amb una gran festa el proper 8 de març a La Capsa] del Prat de Llobregat (Barcelona) amb:


  • LA TROBA KUNG-FÚ: Joan Garriga es posa de nou en acció. Desprès de vuit anys i tres discs amb Dusminguet, el cantant acordionista de veu carismàtica i aguda de La Garriga es posa al cap davant de La Troba Kung-Fú per continuar experimentant amb el genere por acadèmic de la rumba catalana. Tot i això, la rumba continua tenint tan poques ganes de definir-se com de deixar-se d'escoltat a les festes populars.A gaudir!

  • PAPAWA: Combo gitano format a mitjans del 2006 per Ricardo Tarragona jr, percussionista i cantant, i Sam, el nét del Mosketón guitarrista oficial de Papawa, un mestre del ventilador; Peret Reyes és el cantant titular, frontman i llegenda viva de la Rumba Catalana amb majúscules. El futur dels arrels musicals de Barcelona continua viu gràcies a aquests artistes de la Rumba Catalana.

  • DJ SHOWARMA: ex bateria de "Dusminguet" i actualment a "Martingala", Martí Vilardebó i els seus plats ens acompanyaran a la nit perquè no pari la festa!!


Preu d'entrada: 10 euros a preventa, 12 euros a guixeta. 2 euros de cada entrada aniran al projecte Radio Nikosia.

Amplia la informació a la pàgina de RadioChangó

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org