01 de febrer 2008

Anticipada: Atrapalo.com


DIJOUS 7 FEBRER 2008
THE PATILLAS + VERY POMELO


Rumba Club reuneix el primer dijous de febrer a The Patillas de Girona: Rock-Llatí amb Funk, Pop amb Reggae… Amb versions de Los Rodríguez, Fito, Muchachito, Tequila, Calamaro, Red Hot Chilli Peppers, Kiko Veneno o Ketama junt als barcelonins Very Pomelo que practiquen un còctel sorprenent de surf i rumbabilly amb català.

www.myspace.com/thepatillas
www.myspace.com/verypomelo


DIJOUS 14 FEBRER 2008
REVOLUCIÓN ACÚSTICA + PAPAWA


Els clàssics gitanos de la Cera capitanejats per Peret Reyes a l'espera de l'edició del seu primer disc a Nuevos Medios acompanyaran a la banda de Revolución Acústica que a ritme de rumba catalana salsera s'atreveixen amb les balades, el funky i el reggaeton. El seu primer disc es diu "Vamos a Revolucionar".

www.myspace.com/papawa


DIJOUS 21 FEBRER 2008
LOS IMPAGAOS + PAPAWA


Nit històrica: Papawa els gitanos catalanes de la rumba s'enfronten a Los Impagaos i la seva rumba calamarda plena d'humor i art. Un dels grups més motivats de l'escena: molt soroll per moltes nous: Los Impagaos es mouen dins del món de la rumba com a calamar a l'agua. Amb la garantia Sant Gaudenci.

www.myspace.com/losimpagaos
www.myspace.com/papawa


DIJOUS 28 FEBRER 2008
GAZPACHO + LA TROUP


Gazpacho es va formar al 1999, una maqueta "Y ahora que", i dos CD's "Pasame la sal" i "Andando por las ramas" desprès d'un grapat de bolos per tot el món Gazpacho aterren al Rumba Club per a ensenyar-nos el seu só aflamencat, amb recursos de pop, rumba catalana, rock i música llatina. Junt a ells La Troup, emergent banda de Cassa de la Selva. Música de carrer que beu de la rumba, el flamenc i la pluriculturalitat musical.

www.myspace.com/losgazpacho
www.myspace.com/latroup


DIOJUS 6 MARÇ 2008
KAHALA + PAPAWA


Repeteixen al Rumba Club la única formació rumbera catalana integrada únicament per noies, un festival de ritme i sensualitat en el que tornarà a participar el combo gitano resident del Rumba Club, els sempre genials Papawa.

www.myspace.com/papawa
www.myspace.com/kahala7


DIJOUS 13 MARÇ 2008
FESTA SANT GAUDENCI


BRUTAL!! Sant Gaudenci prepara una posta de llarg a lo gran, amb molts convidats a l'escenari. Impagaos, Lito & Leto, Pantanito+Very Pomelo, Jaleo Real, Barrio Negro, Barrankillos, Papawa, Micu i moltes sorpreses més. La reunió rumbera catalana de la dècada.

www.santgaudenci.blogspot.com/
www.myspace.com/santgaudenci


DIJOUS 20 MARÇ 2008
TREMENDAMENTE + PAPAWA


Dani Rifá presenta "Abre tu mente". Acordió electrónic, guitarra, percussió i programacions són els elements que manega aquest trio per fer ballar a tot el món. Al seu disc han col·laborat Joan Garriga, Cris Juanico y Calima entre altres. Rumba, reggae, funk i molta gresca. Junt a ell els mestres del gènere rumbero Papawa.

www.myspace.com/tremendamente
www.myspace.com/papawa


JUEVES 27 MARÇ 2008
NONAINOISE + PAPAWA


Rumba Club aposta també per els nous talents. Avui es el torn de la jove banda Nonainoise que arriba a Rumba Club per presentar-nos la seva nova maqueta "Al Pairo Tus Penas". De nou Papawa estaran allí amb la sempre impactant rumba catalana autèntica.

www.myspace.com/nonainoise
www.myspace.com/papawa


CADA DIJOUS
PINCHAORES RUMBA CLUB:
XERIFF + TXARLY BROWN + ORIOLET.

El triplet de djs titular del Rumba Cluba amenitzarà las sessions del KGB amb la seva coctelera de ritmes: Rumba Catalana, Flamenca, Cubana o Peruana barrejat amb breaks, reggae, funk, soul, boogaloo..

www.myspace.com/xeriffsoundsystem
www.myspace.com/achilifunk


més info: rumbaclub.blogspot.com/

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org