11 de desembre 2007

Luis Lucena canta Españolear. Tot un himne.

¿Cómo? ¿Qué ustedes no lo saben? Pues yo se lo voy a decir:
España tiene salero, España tiene alegría, y si no fuera español...para España me vendría!

Així comença aquest temazo d'en Luis Lucena, un cantant de finals dels 50...i ja no se més! I de fet, no se si va començar abans i tot...Em vaig perdre tota la seva carrera musical, ves a saber que estaria fent...el fet és que me la vaig perdre. Però per sort el destí ha fet que el conegui, i li dono les més sinceres gràcies.

Heu sentit el tema? Tot un himne cañí! ¡Si señor! Españolear, españolear...quin verb!!

A mi el paio em recorda al Laporta, se que molts i moltes direu que ni de conya, però a mi em recorda. I clar, no he pogut evitar imaginar-me'l, al Laporta, amb aquestes pintes, poses i balls cantant: catalunyar, catalunyar...No sé si m'agrada o no, però m'ha vingut al cap.

Què té a veure això amb la rumba catalana? Bff!! Que també hi ha guitarra?

PD: Si algú de vosaltres té alguna dada d'aquest home, serà molt benvinguda, doncs no he pogut trobar gaire informació...i m’interessa!

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org