23 de desembre 2007

La Troba Kung-Fú - Sense Nom. Video: jordimusquera

Avui és el dia d'un dels clàssics del nostre fútbol, de fet, és el clàssic dels clàssics: Barça - Madrid. D'aquí poques hores bona part del món tindrà la mirada posada al Camp Nou i seràn dos hores per gaudir i disfrutar. Uns només amb el bon fútbol, tot i que no té perquè ser un gran partit de fútbol...; i d'altres perquè sentim els colors. I jo, personalment, els sento molt...moltíssim!!

Durant aquesta setmana no he gastat ni un minut en assabentar-me de les "novetats", falsedats, lesions, declaracions...del derbi. He passat de la premsa, doncs per més que sóc dels que creuen que un partit comença a jugar-se uns dies abans del dia del partit, el partit real dura 90 minuts i són els minuts que podem veure i per tant creure.

Que l'Eto'o està al 100%? No ho veig, no ho crec. Que el Guti està lesionat? No ho veig, no ho crec. Que en Ronaldinho no entrena com ho hauria de fer? No ho veig, no ho crec. I precisament per aquest últim tema he decidit penjar aquest gran videoclip de La Troba Kung-Fú.

De ben segur que quelcom passa amb en Ronnie, però mireu aquest video. Mira el que ha fet, el que ha estat capaç de fer, el que sap fer!! Recorda els moments que ens ha donat...no fa tant d'aquests moments! Pensa amb la frase: el fútbol no té memòria. El cas Ronaldinho és un gran exemple real per entendre-la... A més, escolta la lletra i pensa en el Gaucho. Li va clavada!! Gran treball de La Troba Kung-Fú.

PD: Estas d'acord que s'hauria de vendre en Ronnie? El Barça no és club venedor i a més, que en treure'm cada ú de nosaltres si el venen? No arribarà cap cèntim a les nostres butxaques!! Per mi, que sigui ell el que digui que vol marxar.

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org