17 de desembre 2007

Rumba Alborada i el Carmel al fons. Foto: Rumba Alborada

Somos Rumba Alborada,
los rumberos de ese barrio,
venimos de buena casta,
ya nos hemos presentado.

Y este ritmo hemos traido
para que puedas bailarlo
somos gente divertida
de ese monte allá en lo alto.

El dijous 8 de novembre vaig anar al Rumba Club i gràcies a aixó vaig conéixer a Rumba Alborada. La informació que em va arribar del mateix Rumba Club deia el següen:

És un grup format al 1984 per Juan Selfa, vocalista d’aquesta formació rumbera del Carmel. El seu estil és la rumba pop carregada de bon humor i adaptada als temps actuals. Amb dilatada experiència als escenaris (Patio Andaluz, Las Vegas, Bombín...) aquest sextet aterrarà al nostre club.

Suposu que al no saber res del grup, va ser normal que passes per alt el troç "adaptada als temps actuals". Per què dic aixó? Doncs com em van comentar el mateix dia els nanos de Barrio Negro, en Toni i en Raúl Martín, el conjunt es tracta del grup de rumba del Carmel. Però...per Sant Gaudenci el grup del Carmel era Barrio Negro..? M'ho van aclarar ben ràpid...Rumba Alborada porta ja 23 primaveres donant guerra! 23 anyets! A més el grup està d'enhorabona, doncs desprès d'aquest temps ha vist la llum el seu primer CD: Sal A Bailar.

Dos dies més tard, casualitats de la vida, va arribar a les meves mans un exemplar d'Horta-Guinardó Informació, concretament el del més d'octubre. La última pàgina està dedicada a una entrevista a Joan Selfa i amb les seves respostes vaig poder entendre una mica més el sentiment Rumba Alborda.

Per últim, un bon videoclip de barri amb molta rumba catalana: La Punta del Pie.

Videoclip de Rumba Alborada, La Punta del Pie. Video: RumbaAlborada

Mostra més notícies sobre ,

1 comentari:

  1. Hola soy Juan Selfa y no se como agradeceros vuestro comentario en vuestra pagina, muchisimas gracias por entender a este modesto grupo del barrio del Carmelo. UN ABRAZO

    ResponElimina

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org