14 de desembre 2007

Muchachito a l'Apolo el dimecres 12/12/07. Foto: Danimakaco

ESDEVENIMENT: Concert de Muchachito Bombo Infierno
LLOC: Sala Apolo
DATA i HORA: 12-12-07, 22:00

Bé, aquella mateixa tarda el Tastador de Gírgoles Marfullades ni es podia imaginar que aniria a aquest apassionant concert, però desprès d'unes casualitats fortuïtes, el nostre aventurer nocturn ja tenia les entrades pel concert.

Centrem-nos en l'actuació: desprès de gaudir d'una cerveseta ben fresca i d'un liat, vam sentir un tro ressonant per tota la sala, va ser un cop sec i profund. Instantàniament ens vam adonar que es tractava del bombo infierno accionat pel peu del mateix dimoni en forma d'ésser humà. Era l'impuls sonor que ens faria moure, ballar, xerrar, discutir, beure, mirar, fumar i sobretot, GAUDIR! durant les pròximes dues hores.

Muchachito a l'Apolo cantant "Siempre que quiera". Video: bacanalll
NOTA: El vídeo no és molt bo en imatge i so, però és perfecte per adonar-se'n de la impressionant juerga que lia aquest conjunt.

Un concert amb molta energia i que també te'n feia invertir molta, ballant amb noies predisposades a jugar-se el tipus amb el Tastador, amb cançons-hit com: "El Compadre"(va començar amb aquesta, d'aquí ve el tro comentat),"Si tu si yo","Siempre que quiera" (Ojalá no te hubiera conocido nunca...), "Sin documentos" (gran versió de la cançó de Los Rodriguez).Tambè ens va presentar els temes del nou disc "Visto lo visto", algunes més lentes i d'altres molt trepidants, pero aquestes les gaudirem al proxim concert.

EPÍLEG: Tot molt bé excepte el diable Muchachito, aquest va treure una matrícula d'honor.

Salut i fins al pròxim concert!!!

Visca Santga!!!

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org