29 de desembre 2007

Hola fidels. Em remeto a vosaltres per comunicar-vos un fet molt trist per a un servidor... crec que aquest cap d'any l'hauré de passar solet a casa, doncs ningú m'hi ha volgut a la seva. Aquest escrit no és més que una informació poc útil per a molts, però per mi és una crida desesperada:

Si algun fidel em vol a casa seva, què m'ho pot fer saber amb un comentari a aquest post o enviant-me un mail? I si us és igual el que faci però teniu una bona proposta i la voleu comentar a tota la comunitat gaudenciana...endavant! Deixa un comentari i llestos! Jo us ho agrairé!

Una abraçada molt gran!

4 comentaris:

 1. Jo et proposo passar el cap d'any junts... GAUDINT!!

  ResponElimina
 2. Doncs vist que tinc dues propostes per al cap d'any (anar-me'n amb la Srta.Cyborg o no anar-me'n), m'he de decantar per una de les dos...i ara per ara anarme'n amb ella és el que més em fa.
  Però...no se res de tu, Cyborg. Que em podries donar alguna descripció/explicació/foto/dibuix? I a on quedariem? A mi m'agrada gaudir amb trankilitat...

  ResponElimina
 3. no veas como esta el patio no loco? jejejejeje

  ResponElimina
 4. Amb un nom tan romàntic qualsevol es torna boig!! Però millor saber de què estem parlant, no?? jeje
  Sense Srta.Cyborg, però va ser una gran entrada d'any.

  Bon Any Jeronimo!

  ResponElimina

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org