20 de desembre 2007

El Nadal ja és aquí. Fred, llums al carrer, Pares Noels pujant pels balcons i finestres, sopars d'empresa avui i demà també, dinars en família, polvorons, neules, cava, escudella...i regalitus!! Ja sigui tió, reis, Pare Noel o amic invisible; el Nadal ve ple de regals.

Sant Gaudenci no vol ser menys durant aquestes dates i vol donar gràcies a tots els seus fidels i amics amb un parell d'obsequis:

el caganer de Sant Gaudenci i un fons d’escriptori per a l'ordinador.

El caganer et necessitarà per passar del paper a la figura, però el puc assegurar que no et costarà gaire i el resultat et deixarà satisfet. Tinc ganes de formar part del teu pessebre!!

Les fotos ensenyen el resultat final. Observant-les podràs intuir com l’has de muntar, si és que encara tens algun dubte, i t'acabarà de convèncer de baixar-te'l, tot i que no crec que dubtis!

El fons de pantalla l'he preparat perquè s'adapti perfectament a la teva. Cerc que les 5 que us ofereixo s’adapten a totes les necessitats, però si necessites qualsevol altre tamany no dubtis en demanar-m'ho!

Fons de pantalla: 1600 x 1200 1280 x 1024
1152 x 864 1024 x 768 800 x 600

Només queda desitjar-te molt bones festes. De fet, t'ho desitjo durant tot l'any, no són més importants el dia 25 de desembre i l'1 de gener que el 6 d'agost, però és el que es diu...per tant ho dic. Eh! i amb tota sinceritat!!

BONES FESTES i FELIÇ 2008 RUMBERU!!

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org