08 de desembre 2007


El dijous 6 no hi va haver Rumba Club al KGB pel pont, i el proper dijous 13 tampoc obrirà les portes. Però tornarà el dijous 20 amb molta força i si no t'ho creus, mira la programació de les pròximes set setmanes...


El DESEMBRE 2007
DIJOUS 20

Barrio Negro ja van ser al Rumba Club fa uns mesos i aquest cop retornen amb més força que mai. Amb noves incorporacions i un espectacle flamenc-rumbero reformat. La rumba del Carmel està de moda.

Papawa són el màxim exponent de la Rumba Catalana tal i com va néixer. Guitarres, uns bongos i una taula; res més. Formació històrica: Peret Reyes (Chipén), Sam Mosketon i Ricard Tarragona jr. El combo gitano de luxe resident al Rumba Club. Garantia de qualitat.

DIJOUS 27

Un nou grup musical sorgit al calor de les noves i velles tendències i influencies musicals, sorgides de terres calentes que invaeixen les pistes de ball del segle XXI. Brises de mar, illes tropicals barrejades amb aires urbans de latin-funk-soul i boogaloo. "Arangu", màquina de nou elements, amb un grapat de bones cançons a punt d'editar al seu primer treball....això és ARANGU....de Barcelona al món.


EL GENER 2008

DIJOUS 3

La RUMBÉ és un projecte poèticament transgressor i alegre alhora, fusió de rumba, flamenc, latin, bossa, jazz. Liderats pel Juaco qui va montar la banda juntament amb el cantant David “el rubio”, avui a Calima, i el baixista Patricio Carroggio. Ens presentaran el seu primerdisc “A lo fratelo”, produït per Tino Di Geraldo, al Rumba Club del KGB.

Los Barrankillos pretenen agradar a tothom, tot i que això no ho ha aconseguit ni el pernil de jabugo... Criats entre pins, quintos i guitarres arriben els Barrankillos bojos per a disfrutar de la vida i de la rumba sense complexes.

DIJOUS 10

Formats a Badalona al 2005 per Arturo Molina jr. (caixó) i Javier Primperán (guitarra) com Rumba Rachada. Més tard es refomen mantenint la seva matriu rumbera i formen Rumborrachera. Una festa plena d'alegria rumbera que es completarà amb la presència de Papawa per arrodonir una nit de suor i ball.

DIJOUS 17

En exclusiva al Rumba Club, el Puchero estaran presentant el seu quart disc “Harumaki” (Discmedi, 2007). Onze nous temes plens de rumba, flamenco, funk, pop, rock.. que sonaran al Rumba Club on també ens presentaran la seva nova guitarrista flamenca de Barbate, Patricia Ramos. Una de les bandes amb més projecció de l'escena actual. Cita obligada.

DIJOUS 24

De Tàrrega arriben Naraina: “Sisco” apisonadora rítmica, “Virgi” grooveman, “Josep M” elèctric melody, “Karlitos” guitar-singer, “Gori” trumpetman i “Nen” domador of sound formen aquesta banda rumbera i carinyosa. Barregen rumba, funky, reggae i rumb’n’bass. Presenten la nova maqueta “Patas Arriba”. Amb ells, els auténtics gitanos del carrerde la Cera.

DIJOUS 31
SON CALÓ + PAPAWA

Els gitanos de Tarragona surten al compàs del ventilador a passejar per la ciutat Comptal amb la rumba catalana que tant ens està fent ballar. Una nit de rumba catalana 100% gitana. Tarragona i els seus Son Caló es retroba amb Papawa al Rumba Club.

a més, cada nit, desprès del concert...
RUMBA CLUB PINCHAORS:

XERIFF (Dr. Calypso & Fulanos)
TXARLY BROWN (Achilifunk, Uptight 65)
ORIOLET (Rumba Club resident)

Durant les nits de Rumba Club i després de la sessió doble de concerts, aquest trio de paios rumberos animaran les nits del KGB amb la seves sessions achilifunkeras: rumba & funk rules! L'Oriolet serà de nou ambnosaltres després de la seva gira USA.

Qué? Va cargada la cosa, eh? Aneu-vos acostumant perquè el Rumba Club ja ha agafat molta empenta i amb una inèrcia com aquesta poques coses podràn parar-lo!
PD: Al febrer hi haurà una sorpreseta....

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org