10 de desembre 2007

Gertrudis a Sant Andreu, FFMM07. Foto: Fotolog Gertrudis

Fidels, aprofitant la meva omnipresència, el passat divendres vaig poder gaudir de dos concerts magnífics. Sortosament la ciutat de Barcelona acollia dos grans esdeveniments i malauradament es donaven quasi simultàniament: Rufino y Don Domingo fotent canya a la Sala Monasterio i Gertrudis a les Festes Majors del meu amic Andreu.

Els primers, començaven sobre les dotze a la Sala Monasterio, un subterrani ple de gom a gom, fent vibrar a tots/es els assistents/es amb un repertori sobràdament conegut per tots i totes, i amb la presentació de Tete, que enlluerna. Las Tres Marias, Te Saltaste la Barrera, El Muerto Vivo… i que no falti mai la La Pared, del mestre Bambino. El públic, amb més ganes de gresca (un servidor inclòs), va demanar un “bis” de rigor, i ens van brindar un Se Me Va que va posar la pell de gallina…

Ambient impressionant, a la altura de l’espectacle. Cantar, ballar, riure i palmejar, únics requisits per a la diversió assegurada.

R&DD cantant La Paret a Sala Monasterio. Video: AlberHaze

Els segons, que començaven una hora més tard a l'altra punta de Barcelona, van rebentar l'envelat de les Festes Majors de Sant Andreu de gent i sobretot de rumba catalana...i quina rumba catalana!! Van sobrats i a més tenen el morro de fer bones cançons. Era el segon cop que podia gaudir d'un concert d'aquesta gent i n'estic segur que no serà l'últim, si de mi depèn. Vaig sentir una gran alegria al veure que tanta gent, ho juro que n'hi havia molta, gaudia ballant i cantant les seves cançons, demostrant que la rumba catalana agrada i que és una festa; i que aquest grup la fa molt i molt bé.

Un gran divendres de rumba catalana....que siguin molts més!!

Mostra més notícies sobre ,

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org