17 de novembre 2007

Dijous Paella a BTV cantant "Ja n'hi ha prou d'aquest color"

Dijous Paella és una formació que té com a finalitat fer cantar i ballar el públic. La seva música, amb una clara influència de la rumba catalana, i els textos divertits i desenfadats són la clau per ficar-se el públic a la butxaca. L'afany d'innovar en noves sonoritats i colors, barrejant instruments acústics de camps molt diversos com la cobla, el flamenc o la rumba, fa que s'aconsegueixi una estètica original, elegant i moderna alhora. Aquest tret diferencial és també una de les claus de l'èxit de la banda.

Així es defineix el grup Dijous Paella a la seva web. Que com definiria aquest grup en Sant Gaudenci? Doncs com un conjunt festiu, amb unes lletres divertides i inesperades i amb uns ritmes sorprenents i enganxosos. Fa poc, en un reportatge de TV3 que parlava de la Barceloneta, cançons seves van ser la banda sonora i allí va ser on em vaig embriagar dels seus sons i des de llavors ja tinc un vici més: escoltar Dijous Paella. Per això mateix no tenia cap sentit que encara no us hagués parlat d'ells.

Un apunt més, a la se va web us podeu baixar moltes cançonetes de franc, així que és dos vegades molt bo. A més també podeu veure vídeos, fotos...

No hi ha rastre de actuacions en breu...però anuncien que per nadal hi haurà cançons noves i que per primavera tornaran als escenaris. Sant Gaudenci estarà atent a quan arriba aquest moment!!


Dijous Paella a Sabadell cantant "Pagès de l'amor"

Mostra més notícies sobre ,

1 comentari:

  1. Brutal els Dijous Paella...La primera vegada que els vaig sentir em va semblar q no ho havien grabat del tot bé i que no havien acabat de pulir les lletres....però res d'aixó!! Ràpidament me'n vaig adonar el tros de grup q són, i és q cançons com "Ja n'hi ha prou d'aquest color", "pagés de l'amor", "avui fas anys" i "l'any dels lladregots" només les fa algú amb quelcom d'especial...Menció especial a "avui fas anys", ja era hora de tenir una cançó d'aniversari en català q no fos el "anys i anys...a la una! a les dues!...."

    Per cert, oi q és el Titot de Brams?? Q gran!!

    Visca Horta i visca Sant Gaudenci!!

    ResponElimina

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org