29 d’octubre 2007


Dijous 1 22:00 h
BACANA ORQUESTA + PAPAWA
Entrada 8 € / 6 € amb flyer

Bacana Orquesta comença fusionant clàssics del tango i la milonga amb la rumba i els ritmes llatinoamericans. Si els preguntes pel resultat, et parlaran de rumbionga, cumbiango, milumbia... Una barreja amb personalitat, que culmina en un enèrgic show.

Papawa són actualment el màxim exponent de la Rumba Catalana tal i com va néixer. Tres guitarres, uns bongos i una taula; res més. Formació històrica: Peret Reyes (Chipén), Tarragona pare (Estrelles de Gràcia), Sam Mosketon i Ricard Tarragona jr. El combo gitano de luxe resident al Rumba Club. Garantia de qualitat.

www.myspace.com/bacanaorquesta
www.myspace.com/papawa

Divendres 2 21:00 h (concert fora del cartell de Rumba Club...però també és rumba!!)
LA PEGATINA + TXARANGO
Entrada: 5€

Presentació del primer videoclip de la Pegatina a la sala KGB ."Penjat" és el nom del primer videoclip del grup de Montcada La Pegatina, aquesta cançó pertany al seu primer treball discogràfic anomenat "Al Carrer!", del qual porten venudes sobre les 2500 còpies. En aquest tema calabora un gran amic de la banda, Alguer, veu del grup de Girona Txarango, els quals acompanyen durant aquesta gran nit a la gent de La Pegatina per fer de la presentació del videoclip una gran festa.

http://www.lapegatina.com/
http://myspace.com/lapegatina

Txarangö es un viatge que comença quan un grup de joves; procedent de bandes com Mecatxis, La Fabrica de Flores o Vallfolkska, decideix emprendre un camí d’il•lusió obert a tots els àmbits d’espectacle i creació que puguin acompanyar la seva música. El grup neix a la muntanya però agafa forma al centre de la ciutat i s’obre cap a totes les platges del mon del reggae. Una explosió de ritme, d’inquietuds socials, una musica activa, reivindicativa, magica i sobretot festiva que pot viure’s tant als escenaris com al voltant de tota la moguda. El ritme i el mestissatge de sons i melodies encapçala un discurs llibertari i creatiu. Txarangö neix amb l’afany de moure’s, dir la seva i muntar una festa rera l’altra que no deixi indiferent a ningú.

http://www.myspace.com/txarango

Dijous 8 22:00 h
RUMBA ALBORADA + IRACUNDA
Entrada 8 € / 6 € amb flyer

Rumba Alborada és un grup format al 1984 per Juan Selfa, vocalista d’aquesta formació rumbera del Carmel. El seu estil és la rumba pop carregada de bon humor i adaptada als temps actuals. Amb dilatada experiència als escenaris (Patio Andaluz, Las Vegas, Bombín...) aquest sextet aterrarà al nostre club.

Irakunda són una banda de fusió, amb un directe enèrgic i carregat de compromís polític que es tradueix en una experiència única dins del panorama actual. El seu estil és una barreja que mou entre el rock, el flamenc, la rumba, el pop, etc. Se’ls ha definit com una sort de “crossover” entre el Bambino i The Clash.

http://www.rumbaalborada.com/
http://www.irakunda.com/
www.myspace.com/irakunda

Dijous 15 22:00 h
PELLIZCO (ex-Mártires del Compás)

8 € preu únic

Formats després de la dissolució de Mártires del Compás, ens portan a aquesta nova etapa temes més flamencs i amb més compàs que mai. Amb la veu de “Luna”, col.laboradora habitual de Jaleo, Ojos de Brujo o Álbert Pla, les cordes de Julio Revilla i Manuel Soto “Noly”, la percussió d’Alberto Álvarez i el baix de Jesús Díaz. Els verdaders creadors de la etiqueta “Flamenco-Billy”...

www.myspace.com/pellizco


Dijous 22 22:00 h
MECATXIS + PAPAWA

Entrada 8 € / 6 € amb flyer

Mecatxis és la banda formada pel jove guitarrista Grau de Campdevànol. Al su voltant s’articula aquesta formació rumbera que es presenta per primera vegada a Barcelona, acompanyats pels mestres del gènere: Papawa, continuant la dinàmica del Rumba Club de presentar mensuament noves formacions del país.

www.quimera.cat/mecatxis
www.myspace.com/mecatxis
www.myspace.com/papawa

Dijous 29 22:00 h
CARLES MESTRE + PANTANITO
Entrada 8 € / 6 € amb flyer

Després de dues portades, dues mescles, dos masterings i els dos anys que ha portat pagar tot això, Carles Mestre i la sinfònica tenen el plaer de presentar per fí el seu cd “Rumba i Delinqüència. Rumba perque recopila la part més rumbera del repertori i Delinqüència per l’apropiació d’un feeling que ens és aliè. No només son paios; són pijos, catalans i poperos!

Si no fos perque mai se sap qui és el pare, Pantanito ho seria del Neocalorrismo. Igual mama dels 70 que del S. XXI, de Peret que de Tony el Gitano, de Los Chichos o de Las Grecas que del Kiko Veneno o de Los Mártires. Acabats de sortir de l'estudi i en presentació oficiosa del su primer disc per a K-Indústria, aprofiten també per a presentar en societat els nous membres de la banda.

www.myspace.com/carlesmestreylasinfonicadegava
www.myspace.com/pantanito
http://www.pantanito.com/

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org