05 d’octubre 2007

El passat dijous dia 4 d'octubre, un escamot de fidels de Sant Gaudenci es va desplaçar al KGB per assistir al Rumba Club de cada dijous. Era el primer cop que Sant Gaudenci el trepitjava i es pot assegurar que no serà l'última...i es que si tens un mínim d'esperit rumberu, aquest és el teu club de dijous.
Els assistents d'aquest dijous van poder xalar amb les actuacions de La Violeta i de Caramelo. Els primers ens varen mostrar algunes arrels i branques del que avui en dia és la rumba catalana, i van barrejar músics i ballarins de diferents ètnies i nacionalitats, tot cantant les cançons dels gitanos lleidatans. També va servir perquè els fidels ens assabentéssim que el garrotin que ha arribat a nosaltres és molt més animat i alegre que l'original. Els segons varen obsequiar al públic de Rumba Club amb versions rumberes, i val a dir que estaven molt ben versionades!! Van ser moments d'exaltació màxima de Sant Gaudenci, durant els quals va poder conèixer a mestres del món de la rumba catalana actual com són en Txarly Brown (el rei de l'achili funk, UpTight65, Rumba Club ...), en David Torras (crec que aquest és el seu nom, es va presentar com al guitarrista del grup "amic de Sant Gaudenci" Ai, Ai, Ai) i en Don Domingo (de Rufino y Don Domingo).
En resum, una orgia de rumbeta, ball i cervesa (una mica careta....) inoblidable i que anirà a més...Us recomano que no deixeu passar cap dijous més sense fer aparició al Rumba Club!
"Si ets rumberu, ho seràs fins que et moris"

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org