10 de setembre 2007

La rumba de Barcelona està apretant fort i un dels noms que més sonen és el de Los Impagaos. Energia a mansalva, rumba a dojo, lletres properes, ritmes enganxosos, motivació infinita i un xic d'humor... la recepta del caldo de Los Impagaos. S'atreveixen a més amb altres estils com el rock, ska i reggae, fet que fa que la connexió amb el públic i la gresca estiguin assegurades.


ESCOLTA'LS a l'SPOTIFY o al MySPACE i SEGUEIX-LOS a..
www.losimpagaos.com


BIOGRAFIA

Los Impagaos neixen al 2005 entre 3 amics de la facultat d’Empresarials de Barcelona. Les seves primeres actuacions les realitzen en família fins que al 2006 participen al I Certamen de Neocalorrismo del Vallés i a la recopilació Neocalorrismo por Fiesta vol.I, (K Industria, 2007) fet que els convenç de tirar endavant la proposta. Durant any i mig realitzen concerts per allí on poden, destacant la Mediterranean Tour del grup que els porta per la Comunitat Valenciana i Múrcia, fins que a mitjans de 2006 decideixen prendre’s un any sabàtic.Al setembre del 2007 l’Iván “Win” decideix que ja és hora de tornar a al lío i en tres mesos ja tornen a pujar a l’escenari a les Festes Majors de Sant Andreu i des de llavors han realitzat concerts per Barcelona i rodalies, compartint escenari amb grups de la talla de Los Manolos, Gertrudis, El Puchero del Hortelano, La Troba Kung-Fú, Ai Ai Ai, Papawa o Chacho, entre d’altres. L'agost del 2008, Los Impagaos esdevenen primers classificats de la categoria de fusió del 43 Festival de Música Jove de Andalucia que es va celebra a Alahama de Granada. Un mes després el grup autoedita la seva primera maqueta, composta per 4 temes que per internet encara es pot descarregar gratuïtament. El format físic d’aquesta maqueta és una edició única i limitada feta amb cartró de container i actualment peça de col·leccionista. El 5 de març del 2009 treuen al mercat el que és el seu debut discogràfic: “No lo intenten en casa” (Ventilador Music, 2009). A més, també durant la primavera del 2009, el "Más Achilifunk" (Lovemonk, 2009), segon volum de l’Achilinfunk, inclou dos remescles de temes del grup.

L’estiu del 2009 el grup realitza molts concerts per Catalunya i Espanya presentant el seu primer treball, destacant els realitzats a Menorca, Alacant o Granada pel que fa a la distància amb la seva ciutat natal, Barcelona. En aquesta mateixa ciutat realitza dos concerts dels més importants fins la data: per La Merçé al Portal de la Pau i el Belles Arts Festival a l’Apolo.


DISCOGRAFIA


LA MAQUETA
Sant Gaudenci, 2008

BAIXA-LA
GRATIS!

NO LO INTENTEN EN CASA
Ventilador, 2009

iTunes

NO LO REMIXES
Ventilador, 2009
Remix NO LO INTENTEN EN CASA
BAIXA-LA
GRATIS!
RECOPILATORIS i COL.LABORACIONS


NEOCALORRISMO X FIESTA vol.I, VV.AA.
K Industria, 2007


BAIXA'L
GRATIS!!


MÁS ACHILIFUNK
Love Monk, 2009

iTunes

Rumba Ventilador Barcelona (The Best Rumba from Barcelona), VV.AA.
Ventilador, 2010

iTunes

Mostra més notícies sobre

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Digues-li quelcom a Sant Gaudenci!!!

SANT GAUDENCI Rumba Catalana © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org